Légy részese a zöld fordulatnak! Csatlakozz Magyarország zöld pártjához!

Ideje végre Magyarországot fenntartható pályára állítani. Ehhez az elmúlt harminc év legnagyobb hatású politikai irányváltására van szükség. Az általunk képviselt zöldpolitika lényege az, hogy komplex, összefüggő rendszerként tekintünk a környezetre, a társadalomra és a gazdaságra.
Olyan országot teremtünk, ahol nem a profit a legfontosabb cél, hanem az, hogy mindenki boldogulhasson. Ennek alapja a közösségi gondolkodás és közös értékeink megvédése.

Olyan országot teremtünk, amely kiegyensúlyozott. Ahol békében élünk saját magunkkal és környezetünkkel.
Ehhez teljes irányváltásra van szükség.

Az elmúlt tizenkét év az emberi és a természeti erőforrások kihasználásáról és feléléséről, folyamatos háborúról, egymás és a környezet letaposásáról szólt.
Orbán Viktor uradalmában a luxusterepjárókban járó bűnözők a hősök, és nem a mindennapi megélhetésért küzdő milliók. A Fidesz világában csak a pénz az érték, az emberek alattvalók és a természet csupán kihasználandó erőforrás.
A mi célunk a béke, a szabadság és a társadalom jóllétének növelése.

Te szívesen lennél részese ennek a történelmi fordulatnak?

Ha igen, akkor köztünk a helyed.

Mutassuk meg együtt mi, zöldek, hogy Magyarország nem csak más lesz, hanem jobb is. Olyan hely, ahol fellélegezhetünk, mert igazi demokrácia lesz. Ahol harmóniában élünk a természettel és tudatosan védjük a klímát. Ahol védjük a gyengéket és az állam szociálisan igazságos. Ahol a kormány partnerként áll az emberekhez, nem alattvalóként tekint rájuk. Ahol egyszerűen jobb élni.

Ne tétovázz, légy zöld csapatunk tagja még ma!

Aktivista jelentkezés 2021