Érdekel a politika, és szeretnél aktívan részt venni Magyarország Zöld Pártjának működésében? Rendelkezel nyomdai tapasztalattal és magabiztosan kezeled az excelt? Ha érdekel ez a kihívás és a
feltételeknek is megfelelsz, illetve a szükséges szakmai ismeretekkel is bírsz vagy szívesen megtanulod, akkor jelentkezz pályázatunkra!

Főbb feladatok:

• részvétel a kommunikációs feladatokhoz kapcsolódó adminisztratív és szervező munkában kommunikációs anyagok gyártására vonatkozó árajánlatok bekérése (szórólap, újság, display eszközök);
  • kiválasztott alvállalkozókkal a határidők rögzítése, a gyártási- és gyártás előkészítési munkafolyamat előkészítése, illetve a munkafolyamatok koordinációja;
  • gyártások koordinálása a gyártásvezetővel szoros együttműködésben, gyártóval és kivitelezővel folyamatos kapcsolattartás;
  • a gyártásokhoz kapcsolódó kiadások adminisztrációja;
  • rendezvények szervezésében való részvétel.
  • munkáját az LMP Frakció hivatalvezetőjével, kommunikációs igazgatójával és gyártásvezetőjével szoros együttműködésben végzi.

Szakmai ismeretek és képességek, amelyek az elbírálás során előnyt jelentenek:

• nyomdai, grafikai anyagok elkészítésében szerzett tapasztalat;
  • operatív szemlélet, gyors és precíz munkavégzés;
  • kiváló kommunikációs képesség szóban és írásban egyaránt;
  • táblázatkezelő, prezentációs szoftverek ismerete.

Jelentkezési határidő: 2021. április 11.
Munkavégzés helye: Budapest belvárosa, pandémia idején többnyire home office
Foglalkoztatási forma: határozott idejű munkavállalói szerződés
Munkaidő: heti 40 órás állás, rugalmas munkaidő
Bérezés: megegyezés szerint
Az életrajz, motivációs levél és elvárt bérigény megjelöléséből álló pályázatot a kommpalyazat@lehetmas.hu címre kell elküldeni.
A tárgy mezőbe kérjük, írd be: “gyártási koordinátor”.

Adatkezelési tájékoztató:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (a továbbiakban: GDPR) rendelkezéseinek történő megfelelés céljából ezúton tájékoztatjuk a pályázatra jelentkezőket, hogy az adatkezelés célja a megfelelő munkaerő kiválasztása. Az adatkezelés jogalapja a jelentkező hozzájárulása. A kezelt adatok köre: a pályázati anyagban/önéletrajzban szereplő személyes adatok. A pályázatra megküldött anyagok megőrzésére eredménytelen pályázatok esetén a pályázati eljárás lezárultát (az állás betöltését) követő 30 napig kerül sor, ezt követően a teljes pályázati anyag megsemmisítésre kerül.
A személyes adatok kezelője a Lehet Más a Politika Országgyűlési Képviselőcsoportjának Hivatala (postacím: 1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19., telefon: +36-1-441-4540).
Az adatkezelő képviselője: Sipos Nikoletta hivatalvezető (+36-1-441-5156, lmp@parlament.hu).