CSÁRDI ANTAL

Budapest 1. sz. OEVK jelöltje

Visszaadjuk a munka becsületét, és végre olyan kormányt alakítunk, ami nem csak azt nézi, hány ember dolgozik, hanem legalább ilyen fontosnak tartja, hogy meg lehessen élni a fizetésekből.”

1976-ban született Budapesten. Boldog házasságban él, két lánya van. Kereskedőcsaládból származik, a Vámház körúti Vásárcsarnokban volt üzlete. 2018 óta országgyűlési képviselő. Zöldpolitikusként a tiszta, élhető és fenntartható Budapestért küzd.

Jelölő szervezetek

Kerüljünk kapcsolatba

Egyéni választókerület

I. Kerület
V. Kerület

A VIII. kerület
választókerülethez tartozó részének határa: A Kálvin tér északkeleti oldalán az Üllői útig, az Üllői úton a József körútig, a József körút páratlan házszámozású oldalán haladva a Rákóczi útig, majd a Rákóczi úton a Múzeum körútig, ezen át a Kálvin téri kiindulási pontig körbezárt terület.

A IX. kerület
választókerülethez tartozó részének határa: A Kálvin tér északkeleti, majd nyugati oldalán az épületek vonalán a Vámház körútig, a Vámház körút páratlan házszámozású oldalán a Fővám térig, és ennek folytatásában a Szabadsághíd dunai középvonaláig, erre merőlegesen a Duna középvonalát követve déli irányban a Dandár utca, valamint folytatásában a Dandár köz páros házszámozású oldalának Dunára merőleges elméleti meghosszabbításának metszéspontjáig, a Dandár köz, majd a Dandár utca és a Thaly Kálmán utca páros házszámozású oldalán az Üllői útig, az Üllői úton a kiindulási pontig körbezárt terület.

Előválasztás helyszínei

Vagy szavazz online: