Bojkott a rabszolgatörvényt alkalmazó cégek ellen!

Bár a kormány elárulta a magyar munkavállalókat, és kiárusította őket a külföldi multinacionális vállalatok vezetőségeinek, a hazánkban működő tisztességes cégeknek egyáltalán nem kell alkalmazniuk a rabszolgatörvényt. Az LMP arra hív, hogy amelyik cég mégis bevezeti a túlóratörvényt a munkavállalók kárára, azt a vállalkozást bojkottálja a magyar társadalom.

A kormánypárti többség 2018 decemberében megszavazta a rabszolgatörvényt, mely 400 óra túlórára kényszerítheti a munkavállalókat, és tovább puhítja a munkások számára amúgy is kedvezőtlen munka törvénykönyvét.

Magyarországnak össze kell zárnia a rabszolgatörvény ellen, ezért arra szólítjuk fel a cégeket, hogy ne alkalmazzák az azt tartalmazó káros intézkedéseket. Amennyiben egyes cégek mégis alkalmazzák a rabszolgatörvényt, úgy azokra nyomást kell helyezni, hogy hagyjanak fel ezen tisztességtelen magatartásukkal.

Ha hallottál olyan cégről, amelyik alkalmazza a rabszolgatörvényt, úgy küldd el nekünk információidat. Az űrlap ide kattintva érhető el.

Az űrlap anonim formában is kitölthető, hogy mindenki elmondhassa panaszát.