Az LMP meggyőződése, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. számú választókörzetében a legesélyesebb ellenzéki aspiráns Tóth Áron, az LMP szolnoki politikusa, aki már több éve rendületlenül dolgozik azon, hogy a város és az azt körülölelő települések lakói szabadabb, zöldebb és átláthatóbb országban éljenek. Tóth Áron azért küzd majd, hogy közösen teremtsünk egy zöldebb, összetartóbb és jobban működő Magyarországot!

Az LMP elkötelezett abban, hogy az ellenzéki összefogás keretében a 2022-es választáson mind a 106 választókerületben egy kormánypárti jelölttel szemben egy ellenzéki jelölt álljon.

Tóth Áron személyében olyan jelöltet ajánl az LMP, aki fiatalos lendülettel képes arra, hogy a megosztottságot felszámolja és egy olyan közösséget építsen, amelyet nem a gyűlölet és a kirekesztés politikája hajt, helyette együtt, egymást nem eltaposva, hanem segítve jobb országot építsen.

Megválasztása esetén Tóth Áron azért fog dolgozni, hogy minden tisztességesen dolgozó ember tisztességes bért kapjon, hogy minden fiatal helyben képzelje el a jövőjét és ne kényszerüljön külföldre. Nem feledkezik el az idősekről és a elesettekről sem, mert a társadalomnak igenis dolga őket védeni és támogatni. A lelkiismerete azt diktálja, hogy mindig a kis emberek mellé álljon a nagyurakkal szemben.