Schmuck Erzsébet

országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes

Sokgyermekes családban születtem, közgazdasági egyetemet végeztem, de az életem döntő részét civil környezetvédőként éltem. A gyökereim a vidékhez kötnek, munkám miatt azonban nagyobbrészt Budapesten élek.

A fenntartható fejlődés elkötelezett híve vagyok. A mai világunk két legnagyobb problémája a társadalmi igazságtalanság, a társadalmak kettészakadása és a természeti környezetünk lerombolása. A leszakadó emberek helyzetének javításán és a természeti környezetünk megóvásán kívánok dolgozni.

Országgyűlési képviselőként következetesen megszólaltam az alacsony jövedelmű, leszakadó rétegek, régiók helyzetének javítása, a tisztességes megélhetést nem biztosító bérek növelése érdekében. Ugyancsak aktív szereplést vállaltam, hogy a klímaváltozás érdekében teendő lépésekre felhívjam a figyelmet és számon kérjem a Kormányt. Az a társadalom, amelyik nem becsüli meg az idős embereket, kudarcra van ítélve. Elfogadhatatlan, hogy ma Magyarországon a nyugdíjminimum 28 500 Ft.

A fidesz kormány óriási erkölcsi rombolást végzett a magyar társadalomban az elmúlt 7 évben. Ezen csak egy olyan hiteles párt tud változtatni, mint az LMP, márpedig a jövőnek ez a kulcsa.

Elérhetőség:

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/schmuckerzsebet/