Tegyünk közösen a demokráciáért, támogasd az előválasztást!

2022 valódi esélyt teremt arra, hogy a magyar nép lerázza magáról a Fidesz-KDNP korrupt és becstelen uralmát, és hogy közösen hitet tegyünk a demokrácia, az együttműködés és az esélyteremtés mellett. Ehhez azonban a lehető legtöbb helyen, a lehető legtöbb embert mozgósítanunk kell, már az őszi előválasztáson is.

Ahhoz, hogy az előválasztás megvalósulhasson, minden segítségre szükség van!

Az előválasztások megrendezésének költségeit a hat ellenzéki párt állja, ugyanakkor minél szélesebb az anyagi keret, annál több helyen, annál szervezettebben tudunk jelen lenni – így a választók anyagi támogatása is óriási segítséget jelent. Az előválasztás lebonyolítására küldött adományokat minden párt egy erre a célra elkülönített saját bankszámláján gyűjti, de a befolyt összeget közösen, az előválasztás lebonyolítására fordítjuk.

Támogatásodat az alábbi bankszámlára utalhatod vagy fizetheted be az OTP Bank bármelyik fiókjában:

Kedvezményezett neve: LMP

Bankszámlaszám: 11784009-20210270

Közlemény: “magyar állampolgár adománya”

Kérjük, hogy a közlemény rovatában mindenképp tüntesd fel , hogy “magyar állampolgár adománya” . Erre azért van szükség, mert a vonatkozó jogszabályok alapján csak magyar állampolgár támogatását fogadhatjuk el és erről így tudsz nyilatkozni. Enélkül, az átutalással érkezett támogatásokat visszautaljuk, a készpénzben fizetett támogatásokat a központi költségvetésbe, egy erre a célra kijelölt bankszámlaszámra fizetjük be kötelezően.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a vonatkozó törvényi előírás alapján, ha valaki egy adóévben 500.000.- (ötszázezer) forintot meghaladó összegű (pénzbeli és nem pénzbeli) vagyoni hozzájárulást nyújt egy politikai pártnak, akkor a párt az éves pénzügyi beszámolójában (Pénzügyi kimutatás) az adományozó nevét, és az adományozott összeg mértékét köteles közzétenni.

Köszönjük támogatásodat!