Ismerd meg a választási programunkat!

Az LMP 2022-ben kormányzásra készül, mert ideje végre Magyarországot fenntartható pályára állítani. Ehhez az elmúlt harminc év legnagyobb hatású politikai irányváltására van szükség.

Az általunk képviselt zöldpolitika lényege az, hogy komplex, összefüggő rendszerként tekintünk a környezetre, a társadalomra és a gazdaságra.
Olyan országot teremtünk, ahol nem a profit a legfontosabb cél, hanem az, hogy mindenki boldogulhasson. Ennek alapja a közösségi gondolkodás és közös értékeink megvédése.

Olyan országot teremtünk, amely kiegyensúlyozott. Ahol békében élünk saját magunkkal és környezetünkkel.
Ehhez teljes irányváltásra van szükség.

Az elmúlt tíz év az emberi és a természeti erőforrások kihasználásáról és feléléséről, folyamatos háborúról, egymás és a környezet letaposásáról szólt.
Orbán Viktor uradalmában a luxusterepjárókban járó bűnözők a hősök, és nem a mindennapi megélhetésért küzdő milliók. A Fidesz világában csak a pénz az érték, az emberek alattvalók és a természet csupán kihasználandó erőforrás.

A mi célunk a béke, a szabadság és a társadalom jóllétének növelése.

A Zöld Garancia program ennek a fordulatnak az alapja, legyen szó akár környezetvédelemről, adórendszerről vagy szociális intézményekről.

Mert az LMP a zöld garancia!

Ismerd meg az LMP választási programját, a Zöld Garanciát!

Ismerd meg az LMP jelöltjeit!

Ismerd meg az egyéni jelöltjeinekt!
HAMAROSAN!