Támogasd az LMP-t!

Magyarország életében meghatározó mérföldkő lesz az idei országgyűlési választás. A koordinált indulással megnyílt az esély, hogy 2022-ben leváltsuk a korrupt Orbán-rendszert.

Az idei országgyűlési választás a zöldpolitikának is óriási esély. A rendszerváltás után most először lesz lehetőség arra, hogy döntéshozói helyzetben hatékony lépéseket tegyünk a környezetszennyezés és a klímaváltozás ellen.

A Te segítségedre is szükség van ahhoz, hogy betöltsük történelmi szerepünket. Ha neked is fontos a zöld fordulat, akkor kérjük, lehetőségeidhez mérten anyagilag is támogasd az LMP és az Egyesült Ellenzék választási kampányát.

Kérjük, hogy a közlemény rovatában mindenképp tüntesd fel , hogy “magyar állampolgár adománya” . Erre azért van szükség, mert a vonatkozó jogszabályok alapján csak magyar állampolgár támogatását fogadhatjuk el és erről így tudsz nyilatkozni. Enélkül, az átutalással érkezett támogatásokat visszautaljuk, a készpénzben fizetett támogatásokat a központi költségvetésbe, egy erre a célra kijelölt bankszámlaszámra fizetjük be kötelezően.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a vonatkozó törvényi előírás alapján, ha valaki egy adóévben 500.000.- (ötszázezer) forintot meghaladó összegű (pénzbeli és nem pénzbeli) vagyoni hozzájárulást nyújt egy politikai pártnak, akkor a párt az éves pénzügyi beszámolójában (Pénzügyi kimutatás) az adományozó nevét, és az adományozott összeg mértékét köteles közzétenni.

Bankártyás fizetés

  • 0 Ft