A magyar nép soha nem tűrte sokáig a rabigát

Napra pontosan 65 esztendeje tört ki az 1956-os forradalom. Az LMP nem csupán emlékezik a hősökre, de ma is az ő céljaikért küzd.

A pesti srácok az utcára mentek azért, hogy a hatalom öncélú politikai érdekekből soha többet ne rekeszthessen ki magyar embereket a nemzetből. Hőseink azért harcoltak, hogy ne függjünk idegen hatalomtól, ne legyünk gyarmata semmilyen birodalomnak. A forradalmárok el akarták számoltatni a rezsim vezetőit, kiszolgálóit és igazságot akartak szolgáltatni.

Az LMP meggyőződése, hogy akkor lehetünk méltóak az ’56-os hősökhöz, ha nem csak őrizzük emléküket, de mindent megteszünk azért, hogy céljaikért a jelenben is küzdjünk.

Az LMP azért váltja le ellenzéki szövetségben a Fideszt 2022 tavaszán, hogy olyan szabad Magyarországon élhessünk, ahol az állam mindenki emberi jogait tiszteletben tartja és biztosítja. Ahol a hatalom nem építi le a fékek és ellensúlyok rendszerét, sőt támogatja a teljes transzparenciát az államigazgatásban. Ahol a hatalom nem szolgáltatja ki az országot Paks2 kapcsán évtizedekre a putyini Oroszországnak. Ahol a zöld gondolat hat át minden döntést, és megvédi környezetünket unokáinknak. Ahol békében élhetünk egymás mellett, és a rezsim nem szít gyűlöletet magyar és magyar között.

Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté
az LMP társelnökei

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!