A vasutasok is megérdemlik a nekik járó megbecsülést!

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja a vasutasnap alkalmából fejezi ki tiszteletét és háláját a vasúti szakma minden tagja iránt. A magyar vasútnál a munkakörülmények és a szakma megbecsültsége elmarad a várttól, és csak a hivatástudat miatt tartanak ki sokan az ágazatban. Mindent meg kell tenni azért, hogy a vasút fejlődjön nem csak a szolgáltatás minősége, de a munkakörülmények és a fizetések megbecsültsége tekintetében is.

A vasúti szakma kiemelt fontosságú a fenntartható közlekedés terén. A vasutasok kiemelt szerepet játszanak a fenntartható közlekedési infrastruktúra kialakításában és fenntartásában, és elismerésre méltó hozzájárulást tesznek a társadalom működéséhez.

Az LMP elkötelezett amellett, hogy támogassa és védelmezze a vasúti szakmát és azokat az embereket, akik nap mint nap az ország közlekedését szolgálják. Az LMP a fenntartható közlekedés és a társadalmi igazságosság elkötelezett híve, és folytatni fogja a vasutasok és más közlekedési szakmák támogatását, hogy együtt dolgozzunk egy zöldebb és fenntarthatóbb jövőért.

Bakos Bernadett,
az LMP országgyűlési képviselője

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!