Az LMP 5 újabb jobbikos jelöltet támogat az előválasztáson

Az LMP az ellenzéki előválasztáson újabb 5 jobbikos jelöltet támogat. A budapesti 5. számú országgyűlési egyéni választókerületben Dr. Beleznay Zsuzsannát, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú választókerületében Szilágyi Szabolcsot, Heves megye 2. számú választókerületében Dudás Róbertet, Győr-Moson-Sopron 5. számú választókerületében Magyar Zoltánt és Fejér megye 2. számú választókerületében Fazekas Attilát.

A 2022-es országgyűlési választás tétje óriási. Itt az idő elzavarni Orbán Viktort a hatalomból, hogy igazságosabb Magyarországon élhessünk. Az LMP tudja, hogy akkor van a legnagyobb esély az ellenzéki győzelemre, ha jövő tavasszal a legalkalmasabb ellenzéki jelölt áll ki egy az egyben a fideszes jelölttel szemben.

Az LMP egyetért Jakab Péter, a Jobbik elnökének szavaival, aki szerint olyan jelölteket kell indítani az előválasztáson, akik helyben már bizonyítottak és akik kellően interaktívak ahhoz, hogy ne csak az elkötelezett ellenzéki szavazókat tudják megszólítani, de a bizonytalanokat is. Az LMP azért támogatja Dr. Beleznay Zsuzsannát, Szilágyi Szabolcsot, Dudás Róbertet, Magyar Zoltánt és Fazekas Attilát, mert ők megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté,
az LMP társelnökei

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!