Az LMP bemutatta Győr-Moson-Sopron 1. választókörzetének jelöltjét

Az LMP bemutatta a Győr-Moson-Sopron megyei 1. választókörzetében induló jelöltjét, Jenei Ferencet, a párt megyei területi szervezetének elnökét. Jenei Ferenc lokálpatrióta jelölt, egész élete Győrhöz és a megyéhez kötődik, pontosan tudja, milyen helyi problémákat kell orvosolni.

Az LMP elkötelezett a kormányváltásban, és tudja, hogy ehhez az országgyűlési választáson egy ellenzéki jelöltnek kell kiállnia a fideszes jelölttel szemben. Az LMP jó szívvel ajánlja győri szavazóknak Jenei Ferencet, aki hitük szerint a legesélyesebb ellenzéki aspiráns. Jenei zöld politikusként a város lakóit fogja képviselni a parlamentben. Élhető, komfortos, egészséges várost épít.

A kormány elvette a győri önkormányzat legfontosabb jogköreit és a győriek pénzét. Központosította az iskolákat, az egészségügyet és most éppen a hulladékgazdálkodást veszi el a várostól. A legújabb terv szerint Győr rendezési tervét is egy budapesti irodából alakítanák. Ha Orbán hatalmon marad, Győr önálló döntésekre képtelen gyarmattá silányul. Jenei hisz a helyi önrendelkezésben, és parlamenti munkáját is ennek a célnak rendeli.

A parlamentben Győr lakosait képviselni hivatott fideszes országgyűlési képviselő, Simon Róbert Balázs egyszer sem tiltakozott a kormány központosító, megszorító döntései ellen. Ő nem a győriek érdekeit képviseli a parlamentben, csupán Orbán gombnyomkodó droidja. Itt az ideje, hogy távozzon a parlamentből.

LMP sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!