Az LMP bemutatta Pest megye 8-as választókörzeti jelöltjét

Az LMP Kendernay Jánost indítja az előválasztáson Pest megye 8-as számú, Szigetszentmiklós központú választókörzetében. Az LMP tisztában van azzal, ahhoz, hogy a következő választásokon lezárhassuk a NER korszakát, minden egyéni választókertületben egy erős kihívót kell állítania az ellenzéknek. Az LMP Kendernay Jánost látja a legmegfelelőbb és legfelkészültebb jelöltnek, aki Százhalombattától Dunavarsányig tudja képviselni az ott élők érdekeit.

Kendernay János a környéken él, ismeri jól a térséget sújtó problémákat. Tudja, hol van szükség fejlesztésekre, hogyan kell a helyi életminőségen javítani. A budapesti agglomerációs közlekedési problémák megoldása érdekében, a környezeti, leginkább a Dunát és akár a tököli repülőteret érintő kérdésekben szakmai jártassága, politikai érzéke és kiváló érdekérvényesítő képessége okán is sikeresen képviselheti a választókörzet érdekeit.

Kendernay János harmincéves magyar és európai diplomáciai életszakaszt zárt le, hogy a politikában felelősséget vállalva a megújulást és a változást erősítse. Szívügye a vizek védelme és az állatvédelem. Az emberek problémáira érzékeny, megértő, mindig a megoldást kereső személyiség. Nemzetközi kapcsolatokkal és európai együttműködéssel foglalkozott három évtizedig, húsz évig magyar, egy évtizedig európai uniós diplomataként dolgozott. Nemzetközi jártassága és kapcsolatrendszere pedig új erőforrást hozhat a térségnek, új lendületet adhat az itt élők számára.

LMP Sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!