Az LMP – Magyarország Zöld Pártja bemutatta Szolnok város 10. választókörzetének képviselőjelöltjét

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja Miskolczi Lászlót, regnáló önkormányzati képviselőt és volt ellenzéki alpolgármestert indítja a június 9-én esedékes helyhatósági választáson Szolnok városának 10. választókörzetében.

Tóth Áron polgármesterjelölt elmondta, hogy az LMP önállóan indul Szolnokon és alternatívát nyújt azon polgároknak, akik csalódtak, mind a Fideszben, mind a magát köztársaságinak mondó leszerepelt ellenzékben. Tóth elmondta, hogy jó szívvel ajánlja Miskolczi Lászlót, mert beágyazott, pontosan ismeri, hogy a kerületben élőknek milyen szükségei vannak, milyen feladatokat kell megoldani és nem kifizetőhelyként tekint a képviselőségre. Elfogadhatatlan, hogy a Momentum nem csak visszaléptette a polgármester-jelöltségtől Miskolczi Lászlót, de abban sem voltak partnerek, hogy megkezdett képviselői munkáját tovább folytathassa.

Miskolczi László elmondta, hogy az új csapat azért fog dolgozni, hogy Szolnok legyen Magyarország legélhetőbb városa. Tóth Áron és az új szövetség alternatívát tud mutatni a Fidesszel, és a Fidesszel kollaboráns álellenzékkel szemben.

LMP Sajtó 

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!