Az LMP – Magyarország Zöld Pártja önállóan indul Szolnokon!

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja bejelentette, hogy önállóan indul Szolnokon, polgármesterjelöltje Tóth Áron lesz, az LMP helyi elnöke. Az LMP büszke arra, hogy olyan polgármesterjelöltet tud állítani, aki pártpolitikai drámák helyett konkrét ügyeket képvisel.

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja meggyőződése szerint a helyi önkormányzati választásnak elsősorban a településekről kell szólnia. A szolnoki embereknek is arról kell dönteniük, hogy milyen utakat, milyen helyi közterületeket és milyen kultúrát akarnak.

Szolnok attól nem fog fejlődni, hogy két ellentétes oldal a kampányban csúnyákat mond egymásról és a szellemi polgárháborút fokozza. Ezért az LMP önállóan, zöld alternatívát kínálva indul el a júniusban esedékes önkormányzati választáson Szolnokon. A Fidesz jelöltje a múlt embere, aki képtelen megfelelni a jelen kihívásainak. A köztársasági pártok közös jelöltje pedig a jelenlegi fideszes városvezetés alpolgármestere, és aki a gyűlölködésen kívül semmilyen alternatívát nem kínál.

Az LMP valódi ügyekről akar beszélni. A szolnokiaknak arról kell dönteniük, hogy több térkövet vagy több fát akarnak. Arról kell dönteniük, hogy akarnak-e sétálóutcát csinálni a Szapáry utcából, lesz-e Szolnokon valódi szórakozóhely. Akarnak-e átfogó panelprogramot indítani. Az LMP ezekre tesz ajánlatot.

A bejelentésről készült videót az alábbi linken tekinthetik meg:

LMP Sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!