Az LMP nem támogatja Farkas Péter Barnabást Döntsenek a választók!

Az LMP eltökélt célja a kormányváltás, Magyarország újjáépítése a többi ellenzéki párttal közösen és a korábbi kormányzások meghaladása.

Az előválasztás első fordulója közben néhány jelölttel kapcsolatban olyan, korábban nem ismert információk kerültek nyilvánosságra, amelyek elfogadhatatlanok, a jó kormányzás eszméjével összeférhetetlenek. Ugyanakkor a szavazás már folyamatban van, a támogatás megvonása ilyen esetben csak elvi jelentőségű lehet, hiszen a szavazólapokról utólag már nem lehet levenni az ott lévő párt logókat.

Az utóbbi napokban megjelent információk ismeretében az LMP, a párt országos elnökségének döntése értelmében a továbbiakban nem támogatja, nem segíti az ózdi Farkas Péter Barnabást.

Az LMP álláspontja szerint azonban a szavazás közben sem itt, sem más jelöltek esetében nincsen már mód a listáról való törlésre.

A párt abban bízik, hogy a választók bölcs döntéseket hoznak és az egyéni választókerületben a legesélyesebb, a Fidesz legyőzésére a legalkalmasabb, legelhivatottabb jelölteket fogják megválasztani az előválasztás szeptember 28-áig tartó első fordulójának során.

 

LMP sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!