Az LMP társadalmi vitára bocsátja EU-s programját

Elkészült az LMP – Magyarország Zöld Pártjának európai parlamenti választási programja, melyet a párt társadalmi vitára bocsát. 

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja megbízható, hiteles, józan valóságértékelésen és megvalósítható terveken alapuló programot kínál a 2024. évi európai parlamenti választáson. 

A párt meggyőződése, hogy Magyarországnak szüksége van zöld képviseletre az Európai Parlamentben. Képviselői a józan ész és a higgadtság hangján fognak alternatívát mutatni Európában is. 

Az LMP olyan Európai Uniót szeretne, ami a nagyvállalatok helyett az ember és a természet érdekeit veszi figyelembe. Olyan Európai Unióért fog dolgozni az Európai Parlamentben, amely nem a multinacionális nagytőke feltétel nélküli kiszolgálója, hanem polgárainak és természeti kincseinek védelmezője.

Az LMP arra buzdítja a hasonló értékrendet magukénak érző polgárokat, hogy észrevételeikkel segítsék a programalkotást, melyet az alábbi linken tehetnek meg: https://lmp.hu/2024-evi-europai-parlamenti-valasztasi-programtervezet/

Kanász-Nagy Máté,
az LMP frakcióvezető-helyettese

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!