Az LMP a Tihanyi-félszigeten történő természetpusztítás miatt feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen

Az LMP nem tűrheti tovább a brutális tihanyi zöldfelület-irtást, ezért természetkárosítás miatt a mai napon feljelentést tesz. Itt az ideje, hogy megállítsuk ezt a szörnyű és felháborítóan barbár pusztítást!

A kivágott fákat visszahozni sajnos már nem tudjuk. Csak a döbbenet és az éktelenkedő tájseb maradt a pusztítás nyomán. Tragédia ez a természet, az ott élők és mindenki más számára is. Egy szűk gazdasági elit, kihasználva a jogi kiskapukat, közös természeti értékeinket gátlástalanul elpusztítja, mindezt saját luxusigényeinek kielégítése és vagyonának gyarapítása érdekében. Felvásárolják a Balaton környékét, mindent, amit csak érnek. Ehhez pedig, a veszélyhelyzet utáni gazdasági újraindításra hivatkozva, tízmilliárdokat kapnak az államtól – a mi pénzünkből.

A tihanyi eset azért is különösen vérforraló és szimbolikus, mert itt található Magyarország első tájvédelmi körzete. Ha azt sem tiszteljük és becsüljük meg, akkor nem fogunk tisztelni és megbecsülni semmit. Akkor csak a gátlástalan habzsolás marad.

Bízunk benne, hogy a feljelentésnek valódi cselekvés lesz az eredménye.

A természetet megkárosító tettesek igazságos és kellően szigorú büntetést érdemelnek. Ha semmit nem teszünk, ha nem álljuk útját végre ennek a szörnyű tendenciának, a NER kedvezményezettjei teljesen felzabálják és elpusztítják különleges természeti értékünket, a Balatont és környékét.

https://www.facebook.com/schmuckerzsebet/videos/914788452335191

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!