Azonnal mondjon le a vesztegetési ügybe keveredett lőrinci fideszes képviselő!

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja XVIII. kerületi szervezete felszólítja Lévai István Zoltán fideszes önkormányzati képviselőt, hogy azonnali hatállyal mondjon le mandátumáról.
A Nap ma 6 óra 24 perckor kelt fel, 18 óra 50 perckor megy le, a fideszes jelölt pedig meg akarta vesztegetni a Kétfarkú Kutyapárt jelöltjét, hogy induljon el a jövőre esedékes önkormányzati választáson.

Az LMP XVIII. kerületi szervezete kizártnak tartja, hogy Lévai István Zoltán magánakciója lett volna a vesztegetési kísérlet. A Fidesz rendszerszinten használ kamujelölteket annak érdekében, hogy a különböző választásokon szavazatokat vegyen el tisztességtelen módon az ellenzéktől. Ennek megfelelően az LMP-Magyarország Zöld Pártja álláspontja szerint egy demokratikus államban a jelöltön és a jelölt programján kell múlnia, hogy elindul-e az adott választáson vagy sem. Ebből adódóan egyetlen körülmény sem teszi azt elfogadhatóvá, ha valamely politikai szereplő bármely formában kenőpénzt ajánl fel, legyen szó itt a jelölt indulásáról, vagy annak ellehetetlenítéséről. 

Az LMP XVIII. Kerületi elnöksége 

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!