Feljelentés egy újabb Rogán-féle ingatlanmutyi miatt

A Rogán Antal-féle ingatlanpanamázás folytatódik a Belvárosban, megint áron alul adtak el ingatlant, de ez nem maradhat következmények nélkül. Hűtlen kezelés miatt feljelentést teszek. 

Mint ismert, a Belvárosban volt egy üresen álló romos, de nagyon értékes telekingatlan, az önkormányzat bérbe adta azt, de még a bérleti szerződésbe is belefoglalták, hogy az ingatlant 1 éven belül rendeltetésszerű állapotba kell hoznia a bérlőnek. Ez nem történt meg. Megtörtént ugyanakkor az, hogy az egy éves bérleti jogviszony után mindössze 15 millió forintért értékesítették az ingatlant. Rogán Antal ügyvédjének, Kertész Balázs sógorának.

A romos telken 6-7 emeletes belvárosi társasházat vagy irodaházat lehetett volna építeni, de a fideszes kerületvezetés folytatta azt az ingatlanmutyizást, amit a korábbi vezetés már rendszerszinten űzött. Áron alul adnak el ingatlanokat a fideszes haveri köröknek. A helyzet továbbra is egyértelmű: a belvárosi Fidesz pénzszivattyúnak használja a közvagyont. Meggyőződésem szerint ez kimeríti a hűtlen kezelés büntetőjogi tényállást, ezért feljelentést teszek.

 

Csárdi Antal,
a Belváros-Várnegyed országgyűlési képviselője

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!