Gyurcsányozás helyett válaszoljon Szentkirályi Alexandra!

Vitézy Dávid Tiszta kampányt Budapesten! kezdeményezésének aláírásáról Szentkirályi Alexandrától nem hallottunk semmit, így arra is várjuk a választ, hogy tartózkodni fog-e kormányzati forrás felhasználásától a kampányban, a kampánytámogatásait átlátható módon fogja-e kezelni, és legfőképp: vállalja-e a főpolgármester-jelölti vitát a nyilvánosság előtt.

Senkinek a bizalmára nem érdemes az a jelölt, aki egyetlen egy programpontot sem tud  elmondani, és ez pedig Szentkirályi Alexandra. A Citadelláról gyurcsányozás és a Megafon stílusában készült videók nem méltóak a budapestiekhez.

Az LMP és Vitézy Dávid már ott van a választók között, húsvétig intenzív utcai jelenléttel indítjuk a kampányt, aláírópultjainknál a budapesti ajánlatunkról tudnak beszélgetni a választók: például arról, hogy mit gondolnak a BKK őrségről, a hétvégén éjszaka is közlekedő metrókról vagy a közszolgálatban dolgozóknak nyújtott olcsó lakhatási lehetőségekről.

Reméljük, a Fidesz jelöltje és a jelenlegi városvezetés jelöltje is hamarosan megérkezik a budapestiek közé és ezzel együtt aláírják a Tiszta kampányt Budapesten! kezdeményezést.

Gál József
szóvivő

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!