Hende Csaba az ígérgetést tekinti a munkájának

Hende Csaba, elvileg Szombathely fideszes parlamenti képviselője, gyakorlatilag a város és a térség hűbérura, Szombathely 300 címmel konzultációt kezdett. Arra kíváncsi, hogy az itt lakók mire költenék el azt a 300 milliárd forintot, csakhogy ez egyelőre egy sehol nem létező virtuális pénz.

Ez ahhoz hasonló, mintha azt kérdezte volna, hogy mire költsük el a lottónyereményt, amihez egyébként nem kell mást tenni, mint egyedüliként eltalálni a nyerő öt számot.

Azt, hogy Hende virtuális pénzekről fantáziál és ezt mézesmadzagként húzza el a szombathelyiek orra előtt, nemrég Illés Károly, a szombathelyi Fidesz frakcióvezetője is elismerte.

Hende Csabának egy releváns kérdést kellett volna feltennie: a szombathelyiek mire költötték volna el, azt a szabadon felhasználható 1 milliárd 380 millió forintot, amit a fideszes megyeszékelyek tavaly decemberben megkaptak, ám az ő nullával egyenlő lobbierejét mutatva az általa képviselt város nem.

Hende Csaba ne virtuális pénzekről fantáziáljon, hanem felelős képviselőként érje el, hogy a kormány kinyissa a kincstárat és végre visszaadja azt pénzt, amit a szombathelyiek a saját adójukból tettek be oda.

LMP Vas megyei szervezete

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!