Hivatalosan is elindult a kampány – április 3-ától legyen Magyarország mindannyiunké!

Ma, február 12-én hivatalosan is kezdetét vette a választási kampány, így a sikeres ellenzéki előválasztás után újabb mérföldkőhöz érkezünk a kormányváltáshoz vezető úton. Az Egységben Magyarországért képviselőjelöltjei országszerte mind a 106 választókerületben gyűjtik a támogató aláírásokat annak érdekében, hogy április 3-ától Magyarország valóban mindannyiunké legyen.

Miközben az ellenzék képviselőjelöltjei ma is kint vannak az utcákon az emberek között és azon dolgoznak, hogy hazánk ismét demokrácia lehessen, addig Magyarország jelenlegi miniszterelnöke ismét egy hermetikusan lezárt rendezvényközpontban hazug propagandát harsogva ünnepelteti magát egy szűk kiváltságos kör előtt.

Április 3-án nemet kell mondani a Fidesz cinikus, korrupt, embertelen politikájának folytatására, és igent kell mondani egy szabad, igazságos, a felemelkedés lehetőségét mindenki számára biztosító politikára, amelyet az Egységben Magyarországért jelöltjei képviselnek.

Legyen Magyarország mindannyiunké! Ennek megvalósításához kérjük a választók támogatását az ország minden pontján most az aláírásgyűjtés során és április 3-án, a választás napján.

DK
Jobbik
LMP
MMM
Momentum
MSZP
Párbeszéd

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!