Kövér László életvezetési tanácsadás helyett foglalkozzon olyan dolgokkal, amikben kompetens

Kövér László szavaival ellentétben, egy társadalom jövőjének biztosítása nem merül ki annyiban, hogy csak úgy „teleszüljük” a világot gyermekekkel. Teleszülés közben és után ugyanis gondoskodnunk kell még számtalan olyan tényezőről, melynek köszönhetően megteremtődnek az optimális fejlődés lehetőségei.

Ma Magyarországon a kormány szerint anyagyáraknak kell termelni a családvédelmi akcióterv sikeressége érdekében, miközben a másik oldalon családok tömegei lehetetlenülnek el azért, mert a gyermeknevelés megnövekedett terheihez nem kapnak segítséget.

Az orvosbárók hálózata a nőgyógyász praxisokat is átszövi, kihasználva a biztonságos szülés érdekében anyagiakat is áldozó nőket, emellett sokszor a gazdasági okokból megfontolt császármetszések száma folyamatosan növekszik, növelve az ezzel járó testi és lelki traumák mértékét.

Kövér László úgy nyilatkozik a gyermeknemzés mindenek felett álló értékéről, hogy közben elfelejti: a koronavírus-járvány első hulláma alatt saját pártja nem adott lehetőséget a kormány intézményeiben dolgozó nőknek, anyáknak atipikus munkavégzésre, miközben elvárta, hogy a digitális munkarendben is erőn felül teljesítsenek gyermekeikkel. Emellett a válásokra sem reagál a kormány úgy, hogy megpróbálja redukálni az egyszülőssé vált családok anyagi összeomlását.

De beszélhetnénk arról is, hogy a gondatlan „teleszülés” következtében hány nevelőszülő hiányzik a rendszerből, vagy akár, hogy hogyan jelenti egy nőnek a karrierje végét egy gyermekvállalás utáni válás.

A Házelnök Úr számára a nők valószínűleg hasznos robotok, akiknek mindehhez  bájos és tökéletes viselkedéssel kell asszisztálni, hiszen borzasztó, ha egy nőt agresszívnak lát egy férfi. Mint például Kövér László, akinek azt javasoljuk, hogy a szülési önrendelkezést inkább hagyja azokra, akik valóban a testüket áldozzák érte.

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!