Mindent megteszünk a Kósa-ügy feltárása érdekében

Az LMP mindent megtesz annak érdekében, hogy a csengeri örökösnő és Kósa Lajos fideszes politikus ügyét a maga mélységében megmutassa a közvéleménynek, mert akkor egy lépéssel közelebb jutunk, hogy felfedjük a fideszes maffiaállam működésének titkait – jelentette ki keddi online sajtótájékoztatóján a párt frakcióvezető-helyettese.

Csárdi Antal erről azután beszélt, hogy az ügyben tett feljelentésére a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodától olyan választ kapott, amely szerinte több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol.
A politikus azt követően tett feljelentést, hogy Kósa Lajos édesanyja azt mondta: az örökösnőhöz és a nevéhez köthető ajándékozási szerződés készítői visszaéltek adataival. Az LMP képviselője a feljelentésére azt a választ kapta: a nyomozás a csengeri örökösnő csalását támasztja alá – ismertette Csárdi Antal.
Az ellenzéki politikus szerint a nyomozásnak arra is választ kell adnia, hogyan juthatott az örökösnő Kósa Lajos édesanyjának adataihoz, de azt is ki kell derítenie, kinek állhatott érdekében, hogy az ajándékozási szerződésen a fideszes politikus édesanyja szerepeljen aláíróként. A szerződést ellenjegyző közjegyző hogyan próbált megbizonyosodni az aláíró személyazonosságáról? – sorolta kérdéseit.

MTI / LMP sajtó

 

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!