Morális mélyrepülésben a kormány

A kormány brutális megszorításokkal reagált a válságra, szétveri az önkormányzatiságot és elégtelen gazdasági intézkedéseket hoz – jelentette ki Keresztes L. Lóránt.

A kormány vállalhatatlan és hazug európai politikája is jelentős károkat okoz, de a kormánypártok morális mélyrepülése is ezt eredményezi.

A politikus szólt az Agrárminisztérium helyettes államtitkárának korrupciógyanús ügyéről, és sérelmezte azt is, hogy a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője gyomorforgató írásának semmilyen következménye nem volt. Ugyancsak hazugnak és álszentnek nevezte a kormányoldal nyilatkozatait az európai parlamenti képviselőségről lemondott Szájer József ügyéről.

A kormány politikáját nem a keresztény elvek formálják.

Keresztes László Lóránt szólt az uniós költségvetésre és válságkezelő hitelre adott magyar vétótól is. Hazugság a kormány állítása, miszerint a kabinet migrációs politikája miatt próbálna nyomást gyakorolni az országra Brüsszel.

A magyar kormány keleti nyitás politikája keretében olyan despotákkal barátkozik a kabinet, akiknek a politikája hozzájárul a migrációhoz.

Keresztes László Lóránt gratulált a romániai parlamentben a múlt hétvégi választáson bejutott RMDSZ-nek.

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!