Nagy Márton önként jelentkezett, hogy plakátarca legyen a kínai gyarmatosításnak

Bár Nagy Márton rendkívül büszke arra, hogy elgyarmatosítja a kormány Magyarországot Kínának, az LMP – Magyarország Zöld Pártja 5 pontban foglalta össze, hogy ez miért rendkívül káros.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Sanghajban azt mondta, hogy büszke arra, hogy Magyarország a kínai üzleti befektetések első számú célpontja Közép-Európában. 

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja ezzel szemben egyáltalán nem büszke arra, hogy a kormány öngyarmatosításba kezdett, amivel kiszolgáltatja Magyarországot a kommunista államnak. 

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja arra sem büszke, hogy a kormány feláldozza vízbázisunkat, odaadja termőföldjeinket és mérgezi levegőnket abból a célból, hogy az akkumulátoripari távol-keleti multinacionális nagyvállalatok óriási haszonra tegyenek szert, amit aztán egy az egyben kivigyenek az országból és nekünk csak a környezetszennyezés maradjon. 

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja nem büszke arra sem, hogy a magyar kormány kínai méreglerakattá zülleszti hazánkat. 

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja abban sem lát büszkélkedni valót, hogy a kormány az akkugyárakat súlyos milliárdokkal tömi ki, és ebből a pénzből nem a magyar kis- és középvállalkozásokat támogatja. 

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint arra sem lehetünk büszkék, hogy az alacsony hozzáadott értékű állások létrehozása nem arrafelé viszi az országot, ami hazahozná fiataljainkat külföldről.

LMP Sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!