Orbán barátja őrizetben – Korrupciómentes Magyarországot!

Az április 3-i kormányváltás után elszámoltatás következik, és Magyarország kirablói ugyanúgy járnak majd, mint most Orbán Viktor barátja, Bojko Boriszov volt bolgár miniszterelnök, akit uniós pénzek ellopásának vádjával vettek őrizetbe. Az Egységben Magyarországért szövetség programja világos: az Európai Uniótól és a magyar adófizetőktől ellopott vagyont visszaszerezzük, a bűnösöket bíróság elé állítjuk – Magyarország nem lesz többé következmények nélküli ország.

Lassan nincs nap, hogy ne derülne ki valami Orbán Viktorról és külföldi haverjairól. Hogy mást ne mondjunk, a magyar miniszterelnököt bábként rángató Vlagyimir Putyin háborús bűnössé vált; az európai egységet eddig orosz pénzből bomlasztó Marine Le Pen Mészáros Lőrinc barát bankjából finanszírozza szélsőséges kampányát; legújabban pedig a nagy becsben tartott Bojko Boriszovot ültették a vádlottak padjára Bulgáriában. Mindannyian velejéig korruptak, akárcsak a lopásra specializálódott Orbán, aki már elhatárolódni sem tud, annyi ügylettel és cselekménnyel kerül összefüggésbe.

Jellemző az újabb kínos, magyarázhatatlan szituációra, hogy Orbán hat éve a Magyar Érdemrend Nagykeresztjét adományozta az Európai Ügyészség, majd a bolgár hatóságok által eljárás alá vont Boriszovnak, így méltatva korrupt barátját: „…miniszterelnök úr sokat tett azért, hogy a bolgár–magyar-barátság ne csak a múlthoz, hanem a jelenhez és a jövőhöz is tartozzon”.

Mi, az Egységben Magyarországért szövetség tagjai az efféle barátságokból és miniszterelnökökből nem kérünk. Az április 3-i kormányváltás után legelső lépésként csatlakozunk a minden visszaélést egyformán üldöző Európai Ügyészséghez, és ígérjük: a korrupció felszámolása mellett tisztességesen fogjuk felhasználni a magyar és uniós adófizetők pénzét. Mi az egészségügyre, az oktatásra, környezetünk megóvására, településeink és a gazdaság fejlesztésére fordítjuk majd a forrásokat, és nem félméteres kilátókra, ellopott szökőkutakra, lówellnessre! Az orbáni lenyúlásos politika miatt jó ideje visszatartott eurómilliárdokat is azok kapják majd, akiknek jár: a magyar emberek.

Elég az Orbán-rezsimből! Igazságos, szolidáris, korrupciómentes Magyarországot!

Egységben Magyarországért:
DK
Jobbik
LMP
MMM
Momentum
MSZP
Párbeszéd

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!