Orbánék nyíltan kampánycélokra használják az oltásra regisztrálók adatbázisát!

A Kormányzati Tájékoztatási Központ hazug kormánypropagandával bombázza a koronavírus elleni védőoltásokra jóhiszeműen regisztrált magyarokat. Az oltásra jelentkezők azt gondolták, adataikat a hatalom a járványügyi védekezéssel kapcsolatos információk közlésére kéri. Tisztességes tájékoztatás helyett azóta a fideszes propaganda ömlik rájuk. Ha lenne független adatvédelem Magyarországon, akkor ebből hatalmas botrány lenne.

Legutóbbi levelük hazugságban túltesz minden eddigin. Érthető, hogy az oroszbarát Orbán-kormány igyekszik magyarázkodni az elmúlt 12 év kudarcos kül- és gazdaságpolitikája miatt, de az tűrhetetlen, hogy ezt a járványügyi tájékoztatásra regisztrált magyar állampolgároknak küldött, szándékában és tartalmában is hamis levélben teszi. Ugyanis nem a magyar állampolgárok akadályozták meg Ukrajna NATO-hoz történő közeledését. Nem a magyar állampolgárok döntései tették lehetővé, hogy Ukrajnát lerohanja az orosz hadsereg. Nem ők segítették elő azt a helyzetet, hogy emberek halnak meg Orbán kebelbarátja, Putyin agressziója miatt. Az viszont Orbán Viktor bűne, hogy az elmúlt évek oroszbarát külpolitikájával veszélybe sodorta a kárpátaljai magyarokat és háborúba sodorta a térséget. Tette mindezt úgy, hogy Magyarország polgárai elkötelezettek az európai értékek és a minket megvédeni képes katonai erő, a NATO mellett.

Orbán Viktor propagandagépezete minden csatornán próbálja magyarázni a megmagyarázhatatlant. Hazugságot terjeszt minden felületen, még a koronavírus elleni védőoltásokra gyanútlanul és jóhiszeműen regisztrált állampolgárok adatait is saját mosakodására használja.

Ez egyébként súlyosan sérti a választások tisztaságát is, ezért megtesszük a szükséges jogi lépéseket!

Legyen Magyarország mindannyiunké!

Egységben Magyarországért:

DK
Jobbik
LMP
MMM
Momentum
MSZP
Párbeszéd

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!