A rádiózás világnapjára eldőlt, Magyarországon csak fideszes rádiót engedélyez Orbán Viktor

A Klubrádió beszántásával nem maradt ellenzéki hangvételű rádiócsatorna Magyarországon, ami súlyosan sérti a sajtószabadságot. A 2022-es választás után vissza fogjuk állítani a demokratikus normákat!

Február 13-a a rádiózás világnapja, amit az UNESCO hozott létre abból a célból, hogy felhívja a figyelmet erre a legtöbb emberhez eljutó tömegkommunikációs eszközre.

„Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk” – mondta Orbán Viktor, aztán eltüntette a közrádióból az ellenzéki hangokat.

„Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk” – mondta Orbán Viktor, aztán propaganda szócsővé silányította a közrádiót.

„Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk” – mondta Orbán Viktor, aztán a hatalom eszközeivel játszotta át az összes kereskedelmi rádiót az oligarcha barátainak.

„Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk” – mondta Orbán Viktor, aztán betiltatta a Klubrádiót.

Az LMP szerint a kiegyensúlyozott tájékoztatás a demokrácia egyik legfőbb pillére, ezért ígéretet teszünk arra, hogy a 2022-es kormányváltást követően visszaállítjuk a tisztességes viszonyokat, ahol szabad a vélemény és nincs cenzúra, magunk mögött hagyva az NER autoriter törekvéseit.

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!