Reagálás a szombathelyi Fidesz frakció közleményére

A rajtakapott gyerek indulata érthető és indokolt: bár dicséretes dolog, hogy a Fidesz évzáró gáláján gyűjtést is szerveztek, azonban a szombathelyi Fidesz frakció közleményében elfelejtettek arra magyarázatot adni, hogy Hende Csaba kampányrendezvényét és Dömötör Csaba fórumát miért a Friss Rádió Kft. fizette. Élünk a gyanúval, hogy azért nem próbáltak magyarázatot adni, mert nincs. Valójában könnyen tisztázhatnák magukat, ha bemutatnák a helyi Fidesz és a Friss Rádió Kft. közötti szerződést. Amennyiben ilyennel nem rendelkeznek, akkor tiltott pártfinanszírozásról beszélünk.

A frusztráció a saját szempontjukból teljesen érthető. Hende Csaba az elmúlt két évben némán tűrte, hogy az általa képviselt kormány kifossza a szombathelyi embereket. Később az ezt feledtetni kívánó homályos ígéretkampányát is csak ilyen kellemetlen módon tudja elindítani. Ha valakitől komolyan akarjuk venni, hogy 300 milliárdos forrást fog a városba hozni, attól elvárható lenne, hogy legalább a kampányeseményt maga fizesse ki.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője

Az ugytudjuk.hu cikke a témában itt olvasható: VÁLASZT NEM, CSAK MELLÉMAGYARÁZÓ KÖZLEMÉNYT KÜLDÖTT A SZOMBATHELYI FIDESZ A SPORTKOMPLEXUM BÉRLÉSÉNEK ÜGYÉBEN

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!