Szabó-Kellner Katalin a párt XX. kerületi polgármesterjelöltje

Szabó-Kellner Katalin lesz az LMP polgármesterjelöltje a főváros XX. kerületében, Pesterzsébeten az önkormányzati választáson – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az ellenzéki párt társelnöke.

Ungár Péter kitűnő helyi politikusként jellemezte az LMP jelöltjét, aki hatalmas szociális érzékenységgel bír, emellett „elkötelezett zöld” és elkötelezett lokálpatrióta. Hozzátette, Szabó-Kellner Katalin jó jelöltje lenne az ellenzéknek.

A helyi önkormányzati képviselő egészségügyi végzettségű, de az összes humán területen foglalkozik embertársaival. A pandémia idején például kríziscsoportot hozott létre a munkáját vesztett vagy egészségi válsághelyzetbe került emberek számára – ismertette a társelnök.

Szabó-Kellner Katalin kijelentette: a pesterzsébetiek megérdemlik, hogy a kertvárosi léthez méltó életet biztosítsanak a számukra.

Elmondta: elsősorban a járdák rossz állapotával foglalkozna kerületvezetőként, valamint az illegális szemétlerakók felszámolásával. Épületszigetelési és energiakorszerűsítési programot indítana, valamint a közbiztonságot javítaná, a többi között térfigyelő kamerák kihelyezésével.

Emellett több megszólalási lehetőséget biztosítana az állampolgároknak, a civil szervezeteknek és a közös képviselőknek – közölte.

MTI/LMP Sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!