Szabóné Szendefy Mária az LMP jelöltje Somogy megye 1. számú egyéni választókerületében

Az LMP-Magyarország Zöld Pártja megtalálta az ideális jelöltet Somogy megye 1. számú egyéni választókerülete számára a párt megyei elnöke, Szabóné Szendefy Mária személyében. Hiteles, tisztességes és motivált jelölt, aki képes arra, hogy elnyerje a helyiek bizalmát.

Szabóné Szendefy Mária 4 évvel ezelőtt kezdett el politikával foglalkozni, méghozzá azért, mert többet akart tenni annál, mint hogy kívülállóként időnként szavaz a neki szimpatikus pártra. Komolyabban is hozzá akart járulni Magyarország jobbá tételéhez, ezért 2017-ben csatlakozott az LMP-hez.

Előbb a párt Országos Politikai Tanácsának lett a tagja, majd a megyei elnökségnek is. 2019 júniusa és 2020 márciusa között tagja volt az Országos Elnökségnek. 2019 novemberében az LMP Somogy megyei elnöke lett.

Szabóné Szendefy Mária szeretné megerősíteni a helyi önkormányzatokat, visszaadni számukra a szabadságot és az önrendelkezés jogát. Mint zöld politikus – és mint egy zöld párt tagja – kiemelt jelentőségűnek tartja a természet, az élővilág megóvását, az egészséges környezethez való jogot.

Az ellenzéki együttműködés pártjai nemcsak kormányváltást akarnak, hanem korszakváltást is. Ehhez pedig Szabóné Szendefy Mária a tökéletes jelölt Somogy megye 1. számú egyéni választókerületében.

LMP sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!