Tisztelet a Hősöknek!

1956. november 4-én, hajnali 4 órakor a szovjet csapatok támadást indítottak Magyarország ellen, azzal a céllal, hogy leverjék a magyarok forradalmát. Tisztelet a Hősöknek, akik az óriási túlerővel szemben is felvették a harcot, bátran harcoltak, és sokan közülük életüket áldozták a magyarok szabadságáért!

Az 1956-os forradalom és szabadságharccal a magyar nemzet bizonyította, hogy szabadságra született: november 4-e pedig az árulás és gonoszság szimbólumává vált.

56-os áldozataink emléke szívünkben él. E bátor magyarok azért adták életüket, hogy hazánk független és szabad ország legyen. 2020-ban azonban még mindig nem tudjuk, hogy kik irányították és tartották fent a Kádár-rendszer besúgóhálózatát, kik felelnek azokért a bűnökért, mellyel rengeteg tisztességes magyar ember életét tették tönkre, megtörve lelküket.

Addig nem lehet tiszta hőseinkkel szemben lelkiismeretünk, amíg nyilvánosságra nem hozzuk az ügynökaktákat. Az LMP felszólítja a Fideszt, hogy ne rejtegesse tovább az állampárti bűnösöket, és szavazza meg az LMP javaslatát erre vonatkozólag.

 

LMP Sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!