Ungár Péter nyerhet Szombathelyen

Magyarországnak alapvető érdeke, hogy leváltsa a Fidesz-kormányt. Az LMP elkötelezett abban, hogy a 2022-es választáson egy kormánypárti jelölttel szemben egy ellenzéki jelölt álljon szemben az ország mind a 106 választókerületében. Szombathelyen az 1. választókörzetében Ungár Péter a legesélyesebb ellenzéki jelölt – mondta el Schmuck Erzsébet szerdai szombathelyi, Ungár Péterrel tartott közös sajtótájékoztatóján.

Ungár Péter országgyűlési képviselőként bizonyította, hogy a kemény munkában hisz. Szakpolitikusként a szociális ágazat rendbetételéért, és az abban dolgozók életminőségének javításáért küzd, mégpedig igen szép sikerekkel. De második otthona Szombathely és egész Vas megye érdekében is számos előrevivő javaslata, megszólalása, ötlete van a Parlamentben és azon túl is.

Az LMP fontosnak tartja, hogy a 2022-ben felálló új kormány súlyának megfelelően képviselje a zöld érdekeket, és azt is, hogy az állampolgáraira figyelő szociális államként működjön – tette hozzá az LMP társelnöke.

„Szombathely a lelkem számára egy nagyon kedves város, annak ellenére, hogy nem születtem itt” – mondta Ungár Péter, majd azzal folytatta, hogy Szombathely olyan képviselőt érdemel a jövőben, aki nem hűbérbirtokaként tekintsen a városra és a térségre, hanem képviselnie kell az itt élő embereket.

Az előválasztás legitim eszköz arra, hogy az ellenzék eldöntse, ki lesz a közös jelölt Szombathelyen. Eszköz arra is, hogy példát mutassunk a kormányoldalnak, hogy a véleménykülönbségek ellenére nem tartjuk egymást hazaárulónak.

Szombathelynek olyan képviselő kell, akinek a politikai teljesítménye mögött sok munka áll, akit elfogadnak a bizonytalan, a jobboldali pártokból kiábrándult szavazók. Szintén kevés a sikerhez fiktív civil egyesületek nevében szép ruhában pózolni közintézmények előtt – zárta beszédét Ungár Péter.

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!