Valami bűzlik Kistarcsán – már 5 éve!

Kistarcsán 5 éve borzolja a helyiek idegeit, hogy a szeméttelepről szinte elviselhetetlen depóniagáz szag keseríti meg a mindennapi életet. Hohn Krisztina, az LMP frakciójának tagja a helyi civilekkel együtt szakhatóságokhoz fog fordulni, hogy megoldódjon a probléma.

A depóniagáz kifejezetten szúrós szagú, egészségre ártalmas anyag. Felfoghatatlan, hogy a szakhatóságok eddig miért nem tettek semmit az ügy rendezése érdekében.

A kistarcsai emberek mindent megpróbáltak megtenni, hogy normalizálódjon a helyzet. Hivataloknak, kormányzati szerveknek és országgyűlési képviselőknek írtak levelet az ügyben. Hohn Krisztina, az LMP frakciójának a tagja vállalta fel az ügyet, és a parlamentben szólította fel az illetékes államtitkárt, hogy a kormány segítsen a problémát megoldani. Erre és az ezután elküldött írásbeli kérdésre is semmitmondó válasz érkezett a kormánytól, tehát kiderült, hogy a Fideszt nem igazán érdekli a kistarcsai emberek szenvedése.

Hohn Krisztina kijelentette, hogy addig nem adja fel a harcot, amíg nem rendezik a szeméttelep ügyét, hiszen a kistarcsaiaknak jogukban áll friss levegőt szívni, jogukban áll olyan ingatlanban lakni, ami nem veszt értékéből, mert büdösben kell lakni.

LMP sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!