A nyíregyházi Fidesz ahhoz is gyáva volt, hogy zárt ülésen beszéljen az akkumulátorgyárról

A nyíregyházi ellenzéki frakció hétfőre rendkívüli testületi ülést hívott össze a tervezett akkumulátorgyár ügyében. A nyíregyházi Fidesz nem tudta megakadályozni az ülés összehívását, de Kovács Ferenc polgármester először zárt ülést rendelt el, majd a fideszes többség nem szavazta meg a napirendet, így az elmaradt.

Egyértelmű, hogy a nyíregyházi Fidesznek sötét titkolnivalója van a tervezett akkumulátorgyárral kapcsolatban. Az is kiderült, hogy a nyíregyházi polgárokat alattvalónak tekintik a kormánypártok, akiknek nem engednek beleszólást, hogy akarnak-e együtt élni egy súlyosan környezetszennyező gyárral. És az is tisztán látszik, hogy nem csak partnernek nem tekintik a nyíregyházi embereket, de attól is rettegnek, hogy a szemükbe kell nézni és színt vallani a tervezett akkumulátorgyár részleteiről.

A nyíregyházi Fidesz a gyávaság szinonimájává vált. Nem képesek és hajlandóak képviselni a helyiek érdekeit, kiszolgálói lettek a környezetszennyezésnek és a külföldi cégek profitéhségének. Az LMP – Magyarország Zöld Pártja továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy ne épülhessen meg a szennyező és súlyosan környezetterhelő üzem, mert ez Nyíregyháza érdeke, mert ez gyermekeink és unokáink érdeke.

LMP Sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!