Az LMP Bereczki Miklóst támogatja Soroksáron 

Ungár Péter ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a párt Bereczki Miklós polgármesteri indulását támogatja Soroksáron a jövő évi helyhatósági választáson.

Az LMP társelnöke elmondta, hogy Bereczki Miklós egy igazi lokálpatrióta, aki mindig kiállt az itt élő emberek érdekéért, legutóbb akkor, amikor az LMP-vel közösen tiltakozott a kerület mellé tervezett akkumulátor-hulladékot feldolgozó üzem létesítése ellen. Ungár Péter elmondta, hogy az LMP nem pártpolitikai logika mentén támogat jelölteket, hanem csak akkor sorakozik fel valaki mögé, ha úgy látja, hogy az ott élő emberek érdekét fogja szolgálni. 

Bereczki Miklós megtisztelőnek nevezte az LMP támogatását, mert a párt józanságra és konstruktivitásra alapuló politikájával könnyen tud azonosulni. Elmondta, hogy polgármesterként az lesz a célja, hogy Soroksár ne a kihasználatlan lehetőségek kerülete legyen, hanem végre valóban fejlődjön, ezért városvezetőként nem a kifogásokat fogja keresni, hanem valóban a problémák megoldásán fog dolgozni.

LMP sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!