Az LMP nyolc DK-s jelöltet támogat az előválasztáson

Az LMP-Magyarország Zöld Pártja arra törekszik, hogy minden választókerületben megtalálja azt a jelöltet, akit a legalkalmasabbnak talál arra, hogy a választópolgárok figyelmébe ajánlja az előválasztáson.

Az LMP a Demokratikus Koalíció nyolc jelöltjét biztosan támogatni és ajánlani fogja az előválasztáson. Ők pedig a következők: Fejér megye 3. számú választókerületében Balázs Pétert, Győr-Moson-Sopron megye 2. számú választókerületében Dr. Gasztonyi Lászlót, Heves megye 1. számú választókerületében Berecz Mátyást, Veszprém megye 1. számú választókerületében Csonka Balázst, Veszprém megye 2. számú választókerületében pedig Dr. Hajba Csabát, Budapest 2. számú választókerületében Gy. Németh Erzsébetet, Budapest 3. számú választókerületében Dr. Komáromi Zoltánt, Budapest 12. számú választókerületében Barkóczi Balázst, támogatja az LMP.

A párt meggyőződése, hogy az említett jelöltek mindannyian méltó módon tudják képviselni Magyarország és a rájuk szavazó emberek érdekeit a következő országgyűlési ciklusban is. Gy. Németh Erzsébet már többször bizonyította rátermettségét a politika területén, jelenleg mint Karácsony Gergely egyik helyettese dolgozik, de Komáromi Zoltán, és Barkóczi Balázs is jól ismert arcai a DK-nak. Gasztonyi László, Csonka Balázs, Balázs Péter, Berecz Mátyás és Hajba Csaba pedig helyben szereztek ismertséget.

Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté,
az LMP társelnökei

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!