Komolytalan Brenner Koloman jelöltsége a főpolgármesteri posztra

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja kiváló embernek tartja a soproni születésű és érdi lakhelyű Brenner Kolomant, akit a Jobbik főpolgármesternek indít, ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy városvezetési elképzelései még nem érkeztek meg a 21. századba.

Az LMP úgy véli, hogy Brenner Koloman jelenleg nem alkalmas budapesti főpolgármesternek, mert még nem érti, mit jelent és miért fontos a minél radikálisabb zöld fordulat a fővárosban.

Brenner bejelentkező beszédében autósüldözésről beszélt, ami szavaival szemben a valóságban nem létezik és két dologról szól csupán. Hisztériakeltéssel igyekszik autós szavazatokat szerezni, és ezzel párhuzamosan minden bizonnyal az egészséges közlekedési módok jogait akarná csorbítani városvezetőként. Szintén aggályos, hogy népszavazást kezdeményezne a Lánchíd forgalmi rendjéről, pedig a fővárosi lakosok egyértelműen döntöttek arról, hogy nem akarnak autóforgalmat a hídra.

Beszédében nem hallottunk arról, hogy milyen további zöldfelületeket akarna visszanyerni a városlakóknak a betonrengetegből, ahogy arról sem, hogyan adná vissza a Duna-partot az embereknek. Korábban ráadásul ő képviselte a Jobbik azon javaslatát, melynek értelmében három évente 2.5-2.7 millió forintot adnának jómódú családoknak csak azért, hogy segítsék autójuk fenntartását.

Nem az a jó főpolgármester, aki úgy akarja rendbe tenni a várost, hogy közben 30 évvel löki vissza azt az időben, hanem az, aki szerint autóval sokkal lassabb és szennyezőbb átmenni a városon, mint közösségi közlekedéssel.

LMP Sajtó

Kapcsolódó hírek

Most Te jössz!