Újabb öt körzetben egyezett meg az LMP és a Jobbik az előválasztás kapcsán

A Jobbik Kis-Szeniczey Kálmánt, az LMP jelöltjét támogatja Bács-Kiskun megye 4. számú választókerületében, amivel párhuzamosan az LMP három jobbikos és egy jobbikhoz közel álló civil jelölt szavazására buzdít az ellenzéki előválasztáson.

Az LMP meggyőződése szerint Kiskunfélegyházán és környékén Kis-Szeniczey Kálmán a legalkalmasabb jelölt, hogy megnyerje az előválasztást és majd jövő tavasszal legyőzze a Fidesz emberét az országgyűlési választáson, ezért örülünk, hogy a Jobbik is beáll az LMP megyei elnökének támogatói sorába.

Az LMP pedig Csongrád-Csanád megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerületében Tóth Pétert, a Jobbik jelöltjét, Veszprém megye 4. számú választókerületében Süle Zsoltot, a Jobbik jelöltjét, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3. számú választókerületében Tóth Viktort, szintén a Jobbik jelöltjét és Pest megye 8. számú választókerületében Nagy János civil jelöltet támogatja az ellenzéki előválasztáson.

Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté,
az LMP társelnökei